מצב נפשי מורכב מאוד,מבקש עצה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/12/2017 | 15:13 | מאת: אופיר

שלום ד"ר הרמון.אני סובל ממצב נפשי מורכב מאוד(הפרעת אישיות גבולית,ocd,insomnia,דכאון כרוני,טראומות רבות,פאראפיליה) ושנים רבות אני הולך לפסיכיאטרים ידועים ו2 האחרונים אומרים שלא יודעים איך לעזור לי,ניסינו הרבה תרופות והמצב השתפר רק במעט.האחרון(ממרכז לבריאות הנפש) גם אומר שהמצב שלי הוא כבר מעבר למינון כזה או אחר.אני מקיים שיחות בביהח גם עם עו"ס והייתי מאושפז פעמיים מרצון.יש לך עצה או רעיון?אשמח מאוד.תודה מראש

07/01/2018 | 02:28 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

הייתי ממליץ להמשיך ולחפש דרך להקל עליך ולא להתייאש. תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה