לוסטרל וקלסן בהריון שבוע 30

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/12/2017 | 20:32 | מאת: אור

בהריון שבוע 30. לפני ההריון נטלתי לוסטרל 100 לחרדות שעזר משמעותית ..כעת לאחר התלבטויות רבות התחלתי לוסטרל במינון 50. לקחתי שני כדורים וכבר התופעות נוראיות .. חולשה וקשיי שינה תחושת החמרה של החרדות ואף דכדוך .. מתלבטת אם להמשיך בטיפול . או להפסיק ולחזור אחרי הלידה.. בנוסף מקבלת זריקות קלקסן לדילול דם ומבדיקה באינטרנט ראיתי שקיימת התנגשות חלקית . מה זה אומר ? תודה רבה .

30/12/2017 | 21:54 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך החמרה בהתחלה מוכרת וידועה- נדרשת סבלנות! תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה