ערבוב כדורים בעייתי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/12/2017 | 12:48 | מאת: doritna

אני בן 65.עקב חוסר שינה והתקפי חרדה קיבלתי את הטיפול התרופתי הבא: ציפרלקס 10 מ"ג 1 ביום, לוריבן 1 מ"ג, ונוקטורנו (IMOVANE) . התחלתי את הטיפול לפני 5 ימים ומאז חלה הדרדרות במצבי. חוסר תיאבון מוחלט ,מספר שעות שינה קטן וחולשה . אין לי כוח לכלום. אני לא יודע איזה מהכדורים לא טוב לי. אולי אפשר לעשות לי קצת סדר בבלגן? תודה מראש .

30/12/2017 | 21:53 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך התרופה המשמעותית ביותר בקוטייל הזה הינה הציפראלקסץ כדאי להעריך מחדש. תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה