טיפול אנטי פסיכוטי לאחר פגיעת ראש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/12/2017 | 14:10 | מאת: שושי

בני הן 17 3 שבועות לאחר תאונת דרכים. פגיעת ראש עם דימום ללא התערבות כירורגית. איבד הכרה בשטח התעורר לאחר 5ימים. כשבועיים לאחר התאונה אי שקט פסיכומטרי שהלך והמחיר. מטופל כרגע בזפרקסה נוזינן וזריקת קלופיקסול כל 3 ימים. הילד ההכרה מלאה מזהה ללא הלוצנציות. מרגיש מנותק מהמציאות כמו בחלום.שאלתי היא. 1. האם המצב הזה מוכר לאחר פגיעות ראש . 2.חוזרים באיזה שלב למציאות נורמלית?.3.האם מתפתחת תלות תרופתית? תודה מראש.

30/12/2017 | 21:50 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך הכל בתלות לפגיעה המוחית-בתקווה שהכל יחזור לקדמותו. התרופות הינן בעלות פעילות הפיכה עם הפסקתן ההדרגתית. שירגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה