אני דועכת ולא יודעת מה לעשות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/11/2017 | 18:31 | מאת: נועה בר 1990

שלום רב, שמי נועה בת 26 ואני נוטלת טימוניל רטרד 300 מ"ג. ויפאקס xr 75. ויפאקס 37.5. קלונקס 0.5. אדרונקס 5 מג. אריפליי 5 מ"ג.כל זה בשביל טיפול בהפרעת חרדה וציקלותמיה. עבד במשך כשנה וחצי . כעת, אחרי מליון שינויים בחיים שלי וטראומה עקב פרידה קשה אני מרגישה דעיכה איטית מזה כבר 3 חודשים שמואצת לאחרונה. חרדות פה ושם ומצב רוח רע בעיקר עם מועקות. מה הית ממליץ לעשות? האם יש משהו לעשות בשילוב הנוכחי? תודה רבה

09/12/2017 | 19:00 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום נעה ישנן עוד אפשרויות רבות שאותן צריך לברר ולהתאים עם הרופא שלך. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה