ויואנס- קבלת מרשם לאכילה כפייתית, ממי ניתן?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/11/2017 | 22:04 | מאת: שני

אודה לקבלת עזרה בפורום, יש מישהי/ו שהתמודד או יודע על בן אדם שהתמודד עם הפרעת אכילה כפייתית ופסיכיאטר נתן לו מרשם לויואנס? יש לכם המלצות על פסיכיאטר שייתן מרשם לתרופה זו ? (שבמקור מיועדת לקשב וריכוז) לאחר ניסיונית רבים להפסקת ההפרעה, אני חוששת שניסיתי הכל מלבד התרופה הזאת, שלפי מה שקראתי אכן עוזרת אני באמת מרגישה שכבר קשה לי לחיות עם ההפרעה הזאת, אודה לעזרה...

27/11/2017 | 08:49 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך ההתויה ידועה ואפשרית. כל רופא שימצא לנכון יוכל לרשום לך תרופה זו. (כולל אותי.) תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה