חרדה לפניי ראיון עבודה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

21/06/2017 | 08:14 | מאת: דנה

היי ד"ר יעקב, אני בת 23, וב3 שנים האחרונות אני חווה קשיים בפן החרדתי חברתי. מאוד קשה לי לגשת לראיונות עבודה ובסיטואציות בהם אני מרגישה "נבחנת" וכשאני נמצאת בהם אני ממש מרגישה שאני רוצה לברוח מהחדר. תוך כדי הראיון אני חווה תסמינים גופניים של הזעה, חום, רעד והרגשת אי נוחות...אני ניסיתי נשימות/דיבור איטי אך אותה תחושה מלווה אותי במהלך כל הראיון. בעוד כשבוע אני עתידה לגשת לראיון עבודה שמאוד חשוב לי ולכן ביקשתי מרופאת המשפחה כדור הרגעה. היא רשמה לי vaben. ניסיתי רבע כדור פעם אחת וראיתי שהוא באמת מטשטש אותי טיפה ואני קצת חוששת שאוליי יבחינו בכך שאני נראית "מסטולה". האם התחושה הזו עוברת לאחר פעם אחת? (קראתי במקום כלשהו שכן..) לקחת מנה קצת יותר קטנה מהרבע? האם אתה ממליץ על כדור אחר? ולהבא, איזו שיטת טיפול אתה ממליץ על מנת לפתור את הבעיה הזו אחת ולתמיד? תודה!

02/07/2017 | 07:05 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך אני מממליץ על cbt בשילוב טיפול רפואי- זה הכי טוב! תרופות ההרגעה שאת נוטלת עלולות להזיק לך לאורך זמן! תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה