חוטי אפטוס

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

21/02/2016 | 10:33 | מאת: הינדה

שלום, הייתי רוצה לקבל חוות דעת לגבי שימוש בחוטי אפטוס להרמת קן לסת וגבות. האם מומלץ? זמן החלמה? הרדמה מקומית? האם קיימים סוגי חוטים אחרים מומלצים? הוצע לי ואני קצת חוששת.

07/03/2016 | 15:47 | מאת: ד"ר אריק איימס

ישנם סוגים שונים של חוטים. אנו משתמשים בחוטים הטובים ביותר הקיימים תור שימוש ב2-4 ערכות למענה מקסימלי. כדי לקבל ייעוץ אישי ומקצועי את מוזמנת להגיע לפגישת ייעוץ ללא תשלום בה תקבלי אינפורמציה מלאה כולל יתרונות וחסרונות של כל טיפול.

18/04/2018 | 13:58 | מאת: חוטי אפטוס סכנת כישלון בטיפול

עשו לי חוט אפטוס בכל צד בלחי. התוצאה מכוערת למרות שהחדערו רק חוט אחד מכל צד. למרות שעבר כבר חודש וחצי הלחיים התעוותו. יש כאבים. שטפי דם. מכיוון שהרופא כנראה משכה את החוט יותר מידי נוצרו כיווצים בלחי שבכלל לא היו קודם. אפשר למשש את החוט דאך העור וגם רואים על הלחי את הצל של החוט. צריכים לתקן את התופעות המכוערות ולא בטוח שזה יעזור. הרוםאה כל םעם אומרת להתאזר בסבלנות . עבר כבר חודש וחצי והמצב לא טוב.עכשיו שוב אומרת להתאזר בסבלנות

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח