המסת שומן בסנטר

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

09/09/2013 | 15:03 | מאת: אור

שנה טובה יש לי סנטר כפול לרוחב הפנים . לעיתים מתנפח יותר רק בדיאטת רעב המצב נראה יותר טוב , אך לתקופה קצרה כל עליה מיד מתבטא בפנים. הדבר לא אסטטי . אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס מטופלת בכדורים. האם המסת שומן במקום רגיש זה יכול להזיק ? לעורר בלוטות ? האם עוזר במקרה שלי ? אני בת 40 . תודה רבה

15/10/2013 | 12:51 | מאת: ד"ר אריק איימס

בדרך כלל אין קשר בין טיפול להמסת שומן באזור לבין תת פעילות של בלוטת התריס כך שאין מניעה. עם זאת,מכיוון שזה לגופו של עניין,יש צורך בפגישה פרונטלית ואנמנזה מדויקת.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח