יריקת דם ושיעול בחולה שחפת מטופל

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

26/05/2014 | 11:17 | מאת: דנה בוך

שלום, אני חיה בגרמניה. בן זוגי אובחן כחולה שחפת לפני חודשיים. הוא אושפז וטופל. לפני שבועיים שוחרר מבית החולים וכעת בבית, נוטל טיפול תרופתי קבועה (שני סוגי אנטיביוטיקה, לאחר שסיים 8 שבועות של 4 סוגים). הוא עדיין משתעל מדי פעם וקצת יורק דם. האם תסמינים אלו מוכרים אצל חולי שחפת מטופלים? האם לא היו אמורים לעבור כבר? לפי בדיקות רוק ורנטגן הוא אינו מדבק. לצערי אנחנו חיים בגרמניה ולאחר השחרור מבית החולים אין לנו עם מי להתייעץ! (הרופא בבית החולים אליו פנינו אמר כי אינו יודע...). אודה מאוד על תשובה האם עלינו לדאוג או שהתסמינים סבירים למצבו הבריאותי. תודה רבה.

27/05/2014 | 17:21 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

ממליץ שתפנו למרכז טיפול בחולי שחפת שם החלו לו את הטיפול התרופתי על מנת לקבוע האם דרושה התערבות כלשהיא. בגרמניה קיים ניסיון רב בטיפול בחולי שחפת ואני בטוח שתוכלו לקבל סיעו שם.

28/05/2014 | 06:42 | מאת: adel

הלו דנה בוקר טוב, אני גרה גם בגרמניה חולה בחסמת הריאה. בהיידילברג יש קליניקה toraxklinik heidelberg te: 06221/ 3968211 הם מטפלים בשחפת, מומלץ. בברכה אדל.

28/05/2014 | 07:16 | מאת: דנה בוך

28/05/2014 | 08:12 | מאת: adel

במידה ואת מעוניינת בקשר המייל שלי [email protected]

מנהל פורום מחלות ריאה