שאלה לגבי גמילה מוינטולין

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

31/03/2012 | 16:22 | מאת: הדס

שלום, אני בת 33 , סובלת מאסטמה קלה-בינונית מגיל 0, אני מטופלת במשאף ןינטולין כל חיי, ובתקופות המעבר אני לוקחת אפילו 5 שאיפות ביום, לאחרונה נחפשתי לנזקי חלב הפרה והשפעותיו הרעות על חולי אסטמה והחלטתי להפסיק לשתות חלב פרה או מוצרי חלב בכלל, אני כבר "נקיה" כ 8 ימים ופתאום הפסיקו לי ההתקפים לגמרי.. מה שקורה לי כרגע זה מוזר ורציתי להבין האם לדעתך זה קשור לגמילה מוינטולין אליו הייתי מכורה, אני מרגישה חולשה, דפיקות לב מואצות, נימולים בידיים... האם יש קשר? תודה מהדס :)

01/04/2012 | 08:36 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

אני שמח שאת חשה טוב יותר מבחינת האסטמה לגבי תועות הלוואי שאת מתארת אלה דווקא מופיעות במינון גבוה של ונטולין אולם בכל מקרה צפויות לחלוף

01/04/2012 | 08:36 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

אני שמח שאת חשה טוב יותר מבחינת האסטמה לגבי תופעות הלוואי שאת מתארת אלה דווקא מופיעות במינון גבוה של ונטולין אולם בכל מקרה צפויות לחלוף

01/04/2012 | 08:36 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

אני שמח שאת חשה טוב יותר מבחינת האסטמה לגבי תועות הלוואי שאת מתארת אלה דווקא מופיעות במינון גבוה של ונטולין אולם בכל מקרה צפויות לחלוף

מנהל פורום מחלות ריאה