ברונכוגרם אוויר (ריאתי)

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

09/09/2012 | 08:29 | מאת: מיכל

אימי בת 70, פעילה, צעירה ונמרצת. לאחרונה בגלל צרידות החליטה (על דעת עצמה) לבצע צילום חזה. בסופו של דבר הצרידות התבררה כציסטה קטנה על מיתרי הקול אולם צילום החזה חזר עם האבחנה הבאה: חשד לברונכוגרם ריאתי, צל הלב מוגדל, אאורטה מורחבת. מה זה אומר? האם מדובר באבחנה חמורה? מה המשמעויות שלה? לא חשב דבר עד היום זולת מעט תחושת גודש (ליחה). מיכל

09/09/2012 | 10:05 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

ממליץ להיבדק על ידי רופא ריאות ולבצע במקביל תפקודי נשימה CT חזה.

מנהל פורום מחלות ריאה