צילום CT בהמשך להודעה מ 5.9.

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

21/09/2016 | 08:15 | מאת: אני

שלום דר', בהמשך להודעתי מ -5.9. לגבי ירידה בדיפוזיה עשיתי צילום CT והתור לרופא רק בסוף דצמבר למרות שהכל תקין חוץ ממיצא במע' הרבייה שלציסטות וממצא בריאות: בוצע CT 64 פרוסות לאחר הזרת 110 סמ"ק של אומנפיק תוך ורידי והוזרקו 20 סמ"'' סליין לאחר הזרקת יוד. הבדיק הובצעה בחתכים דקים של 3 ממ' לאחר שתיית 2000 סמ"ק של טלרבירקס גסטרו פרניכמת הריאות: קשרית ב - RLL בגודל כ - 2 מ''מ (8038-93) מה זה אומר? האם זוהי הסיבה לכאב בנשימה והקושי לדבר ברצף? האם יש לי ממה להלחץ?, עד לפני שלושה חודשים הייתי רזה ולאחרונה כאילו התנפחתי והעלתי במשקל 6 ק"ג עדיין רזה האם זה קשור ? אודה לתשובתך מאוד לחוצה

ערב טוב, הממצא שמתואר בסיטי אינו מדאיג ולא אמור לגרום לשום מחלה. בהצלחה

מנהל פורום מחלות ריאה