שאיפת אבק של הבית לילדה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

04/03/2016 | 17:19 | מאת: אנונימית

האם שאיפת אבק (של הבית, רהיטים וכו') מסוכן לבריאות ולנשימה? הבת שלי רצתה להריח נר ריחני שעמד על השולחן בחדר שלי כבר זמן רב ללא שימוש ועליו היה הרבה אבק, רק אחר כך ראיתי שהיא עשתה את זה ואני לא יודעת האם זה משהו שעלול לפגוע או שזה דבר שולי ולא נורא.

שלום רב, לצערינו אנחנו חשופים לאבק בהרבה מקומות ויש לגוף שלנו מערכת הגנה מפני האבק. כמובן שמומלץ למעט בחשיפה אבל לפי מה שאת מתארת זו נראית לי חשיפה שולית.

מנהל פורום מחלות ריאה