קשרית ריאתית

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

16/05/2012 | 12:25 | מאת: אדי פורת

שלום וברכה. בבדיקת CT מיום 13.5.12 התקבלו התוצאות : קשרית ריאתית זעירה בבסיס הריאה משמאל ,פרט לכך איזור המעבר חזה \ בטן כולל סרעפת ,הפלוירה והסינוסים הקוסטופרניים - ללא סטיות : שאלתי : -מה המשמעות של קשרית ריאתית ? -האם יש צורך בהמשך בדיקות \ מעקב. תודה-אדי

16/05/2012 | 12:36 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

במידה ואינך מעשן ולא עישנת קשרית בקוטר הקטן מ 5 מ"מ אינה מצריכה בירור נוסף או מעקב.במידה ואתה מעשן יש לחזור על CT בעוד כשנה וכמובן להפסיק לעשן.

30/07/2016 | 06:01 | מאת: אילנה

מה זה אומר

מנהל פורום מחלות ריאה