צילום ריאות תוצאות ואבחון

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

16/12/2020 | 09:12 | מאת: דניאל

שלום. ביצעתי צילום ריאות כביקורת תוצאות: להלן ממצאי בדיקה רדיולוגית של ( חזה ישר+צדדי) : סיבה לביצוע הבדיקה # בירור הודגמה מלאות בסינוס קוסטופרני משמאל והשטחה של סרעפת שמאל # ללא שינוי #מ 2020/04 פרט לכ" אין לראות תסנין ריאתי . אין לראות תפליט פלאורלי מימין . שערי הריאות בממדים תקינים . צל הלב אינו מוגדל אודה לחוות דעתך בנושא הסרעפת ומלאות בסינוס. אבקש לציין שאני לאחר מחלת boop אשר הופיעה פעמיים ונמצא במצב שמירה מבחינה תרופתית תודה לך מצורפת הבדיקה

שלום, יכול להיות שמדובר בצלקת לאחר מחלת ה BOOP חשוב להשוות לצילומים ישנים.

מנהל פורום מחלות ריאה