קשיי נשימה על רקע מחלה נוירומוסקולרית

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

25/11/2020 | 16:53 | מאת: משה

על פי בדיקות ורושם של רופא ריאות במכון ושל נוירולוג מומחה עצב שריר אני סובל ממחלה נוירומוסקולרית (שאצלי מטרידה בעיקר את הנשימה) אבל עדיין ללא אבחנה ספציפית. בינתיים רוצה מאוד לנסות טיפול סימפטומטי, הבדיקות הנוירולוגיות שלי רחוקות מאוד ושגרת החיים קשה כסטודנט שנה א'. נוירולוג הציע לבקש ייעוץ מרופא ריאות אולי לCPAP, BPAP אבל אין לי עם מי לדבר.. האם מסוכן לרכוש ולהתנסות עם מכשירים אלו באופן פרטי?? אשמח לדעתך בנושא, תודה.

צריך להגיע להערכה במרפאת ריאות. בבילינסון יש מרפאה ייעודית לחולים נוירומסקולרים במסגרת מרפאת ריאות. נא לשלוח הפניה.

מנהל פורום מחלות ריאה