שאלה על תוצאות צילום חזה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

21/10/2020 | 15:49 | מאת: רות

שלום עשיתי היום צילום חזה עקב שיעול שיש לי. סיימתי קורונה כבר לפני חודש ועדיין ממשיכה להשתעל ומציק לי הגרון. התוצאות שקיבלתי לצילום: * מעט מסובב שמאלה , אין עדות לתסנין או גודש . אין עדות לתפליט פלוירלי . אין עדות להרחבת המדיאסטינום והשערים . צל הלב בגדר הנורמה . הסרעפת בעמדה תקינה מה זה אומר מעט מסובב שמאלה?זה בעיתי? תודה מראש

שלום, לא. טכנית לא עשו את הצילום נכון. (כמו מי שמצלם מול השמש..) אם התלונות ממשיכות ממליץ על בירור במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה