מכשיר לאימון הריאות שאמור לעזור לאסתמה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

17/10/2020 | 23:49 | מאת: שירי

שלום, נתקלתי במאמזון במכשיר airphysio שזה מכשיר שפעמיים ביום לחמש דקות נושפים בו והם טוענים שהוא טוב גם למחלת ריאות חסימתית וגם לאסתמה. יש הרבה ביקורות טובות על אסתמה מאנשים שקנו. האם אומרים שהמכשיר: When you exhale through the device, a positive pressure is created in your lungs, which will assist in strengthening and expansion. This pressure will be created even when the steel ball is not moving. As your lungs strength increases, your breath will move the steel ball. The steel ball movement creates an oscillating pressure to assist in the vibration of the airways, loosening mucus from the airway walls so you can cough it out naturally ובכלל אומרים שהוא גם יכול לפתוח דרכי אוויר חסומות(כמובן שבנוסף למשאפים קבועים לא במקום). האם לפי דעתך לאסתמה בינונית עד קשה עם סרטייד 500 יכולה להיות תועלת גם אם קטנה למכשיר?.(כמובן עם המשך של הסרטייד) תודה מראש

שלום, בגדול אני בעד פעילות גופנית ופיזיותרפיה כטיפול משלים לחולי ריאות ובין השאר אסתמה. לא מכיר ספיציפית את המכשיר הזה אבל נראה שהוא יכול לעזור בזה.

מנהל פורום מחלות ריאה