בעיה שמדאיגה אותי במצב הזה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

25/09/2020 | 09:46 | מאת: שייקה

שלום דוקטור, יש בעיה שמדאיגה אותי מאוד! כמה ימים שאני השינה שלי לא כתמול שלשום. הכוונה שכבר שבוע אני יושן אבל מסתובב מצד לצד ולוקח לי זמן. אני קם בבוקר כמה ימים והכיח הראשון שיוצא הוא טיפה בצבע, לא לבן. ואני חש קושי נשימה. מה שכן רק פעם אחת הריח הראשון על הבוקר אני רואה את זה. אחר כך אין. בזמן השכיבה ושאני קם אני מרגיש קושי שלא הרגשתי. אני מודאג שזה קשור למשהו אחר. יכול להיות משהו מסוכן?

שלום, לא נראה משוה מדאיג, אולי הצטברות ליחה בשל מחלה וירלית.

מנהל פורום מחלות ריאה