טיפול מנעתי לאסטמה כרונית

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

21/09/2020 | 23:50 | מאת: רון

שלום, בעקבות ברונכיטיס חוזר של לפחות פעם בשנה הומלץ לי על טיפול יום יומי מונע במינון נמוך של משאף סטרואידים. מהו המינון המומלץ להתחיל איתו? הרופא רצה לתת לי 500mcg אבל זה נראה לי מינון גבוה מידי למניעה. אני לא סובל מחירחורים במהלך השנה, רק במהלך התקף ברונכיט שנמשך כמעט כחודשיים והטריגר שלו הוא לרוב התקררות. תודה רבה תודה רבה

שלום, אני מניח שמדובר בפליקסוטייד או סרטייד. ממליץ על מינון של 250 להתחלה.

מנהל פורום מחלות ריאה