עישון כטיפול מונע קורונה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

21/09/2020 | 07:55 | מאת: לואיס

מחקרים רבים בחודשים האחרונים מצביעים על ייצוג חסר של מעשנים פעילים בקרב חולי הקורונה, מה שמעלה את האפשרות שעישון פעיל מקטין את הסיכוי לחלות בקורונה. סיכום מחקרים מאירופה: https://academic.oup.com/ntr/article/22/9/1646/5866017 האם לאור זאת אתה סבור שמן הראוי לערוך מחקר פיילוט קטן כדי לבדוק האם עישון לטווח קצר אכן מקטין את הסיכוי להידבק בקורונה?

שלום, אני לא בעד לעודד אנשים לעשן גם במסגרת מחקר. הנזק האפשרי לדעתי עולה על התועלת.

מנהל פורום מחלות ריאה