ספורט עם אסתמה קשה ווינטולין

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

07/09/2020 | 15:27 | מאת: בני

שלום, לאחר שהאסתמה שלי הפכה לקשה עוד לא ניסיתי לעשות ספורט. האם ייתכן ש 3 שאיפות וינטולים 20 דקות לפני במקום 2 שאיפות יועילו יותר ויהיה לי יותר טווח ביטחון שלא יגרם התקף או החמרה? והאם רוב חולי האסתמה הקשים אם הם מאוזנים הם יכולים לעשות ספורט בלי בעיה, או שאצל חלק גדול מהם זה עלול להיות בעייתי? תודה מראש

שלום, אני מציע להשתמש במשאף משולב עם סטרואידים כמו פלוטיפורם, פוסטר, דואורספ או סימביקורט לפני הפעילות.

מנהל פורום מחלות ריאה