אסטמה כתוצאה מעישון קנאביס וסיגריות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

01/09/2020 | 03:24 | מאת: ישי

היי אני בן 20 ואני יצא לי לעשן כבערך שנתיים שלוש סיגריות עם טבק ולרוב עם מריחואנה וקצת טבק בפנים ואחרי כמה זמן התחיל לי קוצר נשימה ובבדיקה של מטכולין יצא חיובי ולפני הכל לא היה לי בעיות נשימה האם זה הפיך והגיוני שיחזור למצב הקודם ? בצילום הכל יצא תקין ישלי כם מלא ליחות וסינוסיטיס ועוד שאלה האם העישון זה מה שגרם לי לפתח אסטמה באמצע גיל 20 ? תודה רבה על הכל

שלום, עדיין לא בטוח שיש אסתמה. בהחלט יכול להיות שעם הפסקת עישון התלונות יעברו.

02/09/2020 | 04:23 | מאת: ישי

הפסקתי לעשן כבר כמה חודשיים וכל הבדיקות מראות שכן ישלי אבל ישלי גם מלא ליחה והמצב לא משתפר

מנהל פורום מחלות ריאה