תזונה באמצעות זונדה ודלקת ריאות ⁰

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

20/08/2020 | 18:55 | מאת: רותי

אבא לא אכל טוב כחודשיים במינונים מאד קטנים "טעימות" בשבוע האחרון הוזן רק בנוזלים ואנטיביוטיקה עקב חיידק בדם מדלקת בשתן ואי ספיקת כליות זמנית . עם ההאכלה בזונדה של ג'ביטי החל לפתח ליחה חריפה וצמיגה בצבע של הפורמולה . עשו סקשנים וכנראה כתוצאה ממדללי דם הליחה נהיית דמית . לאחר הפסקת הפורמולה ליממה והזנה רק של מים נפסקה הליחה והשיעול . עם חזרה לפורמולה ועל אף שהוחלפה והוקטן המינון ל50cc בשעה ומקסימום 250 cc עם הפסקות שוב ליחה צמיגה בצבע הפורמולה . מה אתה מייעץ לעשות ?

שלום, יש כנראה בעיה של רפלוקס של הכלכלה. אולי בגלל פעילות איטית של הקיבה. מציע להקטין את המינון ולהתייעץ עם מומחה גסטרו. לפעמים מכניסים את הזומדה יותר עמוק לתריסריון וזה עוזר.

מנהל פורום מחלות ריאה