עזרה בהבנת בדיקת דיפוזיה .

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

17/08/2020 | 13:03 | מאת: חלי

שלום. 73% מתוך 79% בבדיקת דיפוזיה מה זה אומר ? כשברקע עיבוי ברונכיאלי וציור אינטרסיציאלי מוגבר ד"וצ . יש לי סחרחורות מידי פעם אחרי מאמץ קטן וגם כשאני עוברת מישיבה לעמידה האם זה שייך לתוצאה של הבדיקה? והאם זה קשור לחוסר חמצן? ואם כן מה ההמלצה שלך לטיפול ? תודה רבה

שלום, ההפרעה בדיפוזיה לא חמורה. נראה כי הסחרחורת נובעת משינויים בלחץ הדם ולא מבעיה בריאות. ממליץ לבדוק את לחץ הדם במעבר משכיבה לעמידה ולהתייעץ עם רופא המשפחה.

25/08/2020 | 16:23 | מאת: חלי

תודה על העזרה. לחץ הדם שלי 108/80 כבר כמה ימים זה תקין?

מנהל פורום מחלות ריאה