תוצאות סיטי-פולניה לחוצה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/08/2020 | 13:26 | מאת: קרן

בת 44 מעשנת ברקע אסמה אלרגית וריפלוקס כרגע עם כאבים בריאות ושיעול ממצאי הסיטי: מספר בועות אמפיזמטיות תת פלוירליות בשתי הראות אטלקטזה לוחית באונה האמצעית מימין ברוכינקטזיות צילנדריות בעונה האמצעית ימין פנאומטוצלה 15 מ"מ באונה התחתונה ימין פסים פיברוטיים עדינים בבסיסי 2 הריאות ובלינגולה בחתכים תת סרעפתיחם לא נראה פתולוגיה גסה

שלום, אין חשד לסרטן אבל יכול להיות זיהום ריאתי שגורם לשיעול צריך אנטיביוטיקה. ממליץ על הערכה במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה