בדיקת מאמץ לב ריאה .

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

10/08/2020 | 12:21 | מאת: חלי

שלום. אתמול עשיתי בדיקת מאמץ לב ריאה . הבדיקה הייתה על אופניים. בתחילת הבדיקה היה בסדר, כשהמאמץ הוגבר קצת כבר לא הצלחתי להמשיך את הבדיקה ממש בהתחלה של המאמץ אולי אחרי דקה כבר היה לי קשה לנשום וסחרחורת קלה . אז הפסקנו את הבדיקה. מה זה אומר? התוצאות יגיעו אליי בתוך שבועיים בדואר ואני קצת חוששת . תודה רבה .

שלום, אני מנחש שיהיה כתוב בתשובה שהבדיקה לא אבחנתית בגלל שלא הצלחת לבצע מאמץ משמעותי ולכן קשה לנתח את הסיבות שהביאו אותך להפסקת המאמץ.

10/08/2020 | 22:03 | מאת: חלי

תודה .

מנהל פורום מחלות ריאה