ריפלוקס קשה ובקע סרעפתי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

27/07/2020 | 23:04 | מאת: שירי

שלום, יש לי אסתמה קשה ולאחרונה הבנתי שהבקע סרעפתי שלי והריפלוקס הקשה(שנמצא במונומטריה 24 שעות) למרות הנקסיום גורם לי גם להחמרה בנשימה. האם במצבים שבהם זה הריפלוקס שגורם לגירוי דרכי הנשימה תיסוף שאיפה או יותר של משאף משולב של סטרואידים ומרחיב סימפונות אמור ק או שזה בעצם לא יכול לעזור בכלל וזה יהיה סתם לקחת? תודה מראש

שלום, אם יש הפרעה חסימתית בתפקודי ריאות המשאף יכול לעזור. כמובן שיש לטפל במקביל גם ברפלוקס.

מנהל פורום מחלות ריאה