חסימה בעת לקיחת נשימה עמוקה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

27/07/2020 | 02:17 | מאת: שי

היי דוקטור, יש לי מידי פעם כמו קושי לקחת נשימה עמוקה כאילו משהו נסתם כזה לפעמים בפיהוק גם, רציתי לדעת אם יש לזה קשר לריאות או משו אחר? וזה כבר קיים אצלי יחסית הרבה שנים פשוט הפעם זה קרה לי פעמיים ברצף והיה קצת מליץ:/ תודה מראש כמו כן ביצעתי בעבר לפני כ5 שנים בדיקת מאמץ לריאות ויצא לי אסטמה קלה וכרגע אני יכול לרוץ ולא יהיו צפצופים או משו כיביכול הכל תקין.

שלום, בדרך כלל זה לא סימן למחלה. מציע להמשיך כרגיל ואם קוצר נשימה מופיע לפנות לבירור נוסף.

28/07/2020 | 23:11 | מאת: שי

יש אפשרויות למה זה קורה בכלל? והאם שאתה אומר קוצר נשימה זה חייב להיות מלווה בציפצופים?

שלום, בדרך כלל במחלות דרכי אוויר הבעיה היא יותר בהוצאת האוויר ולא בהכנסה ובנוסף הקושי מוחמר במאמץ שבו הגוף צריך יותר אוויר מאשר במנוחה. מצד שני אני באמת לא יודע מה הסיבה לקושי שאתה חווה.

30/07/2020 | 08:07 | מאת: שי

תודה רבה דוקטור

מנהל פורום מחלות ריאה