שאלה : בנושא דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

26/07/2020 | 16:18 | מאת: אריה

ד"ר אנא עזרתך אני כבר מיואש בתאריך 16.7 בצילום חוזר נכתב "חל שיפור תסנין נספג ברובו " כיום סיימתי את האנטיביוטיקה לפני כ12 ימים ולאורך כול המחלה עדיין כמעט חודש אחרי.יש לי החל מהצהריים חום של 37.2 לערך ומטה 37.5 \ 37.3 בבוקר אין חום אין החמרה ובבדיקות דם לא מצאו ממצאים חריגים , מרגיש מדי פעם כאב קל בצלע ימין האם עלי לקבל עוד אנטיביוטיקה אחרת מזו שקיבלתי (קיבלתי זינת +אחרי זה זטו ) ? מה המלצתך ?

שלום, מציע לחכות אם המצב לא מחמיר. במידה שיש החמרה לחזור על צילום חזה.

מנהל פורום מחלות ריאה