מעיין ציפצופים או שריקות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

23/07/2020 | 22:55 | מאת: רעות

שלום, האסתמה שלי קשה אך לאחרונה חשבתי שהיא מאוזנת(לאחר קורס פרדניזןן). אני לא מרגישה קשיי נשימה והכל בסדר... (כמובן עם סימביקורט 8 שאיפות). העניין הוא שלעיתים שאני שוכבת עם אטמי אוזניים אני שומעת קצת שריקה או צפצפוף בכל נשימה, וכשאני מנסה לעשות לעצמי את הבדיקה ששופאים ונושפים עמוק כמו אצל הרופא אני שומעת בנשיפה בסוף לשניה מעיין קול כזה. האם זה אומר שאני מצפצפת ולא מאוזנת? או שאצל כל אדם בסוף בנשיפה בשניה האחורנה יהיה צליל כזה? תודה מראש

שלום, יכול להיות בנשיפה חזקה ציפצוף קל בסוף. אם זה לא מפריע לך תתעלמי.

מנהל פורום מחלות ריאה