נוזל ב ריאה עקב אמאראי חזה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

21/07/2020 | 18:07 | מאת: ט

שלום דר עקב גוש בגב עשיתי אמאראי חזה יצא שהגוש קטן שומני אבל יצא ממצא לוואי נוזל פלאורלי זעיר בריאה.מה אומר הדבר?ר ריאות אמר שתפקודי ריאה שעשיתי תקינים ,שאולי מהלב,אחכ שלל לב,הכל היה מבולבל,ולעשות צילום חזה עוד חודשיים.בצילום הרי לא רואים מה שבאמאראי רואים.מה לעשות דר?מה דעתך בבקשה?

שלום, מציע להגיע למרפאת ריאות עם הבדיקות לייעוץ. ה MRI היא בדיקה מאוד רגישה ולא כל ממצא שמצויין בה יש לו משמעות קלינית.

24/07/2020 | 00:01 | מאת: ט

סליחה דר לא הבנתי לאיזו מרפ להגיע הרי ציינתי שהייתי במרפ ריאות המפגש היה מבולבל ולא אמין ונאמר לי לעשות צילום רגיל עוד חודשיים הרי ייתכן שלא יימצא דבר בצילום כי זה רק צילום לעומת סיטי או אמארא שמראים יותר ועובדה שראו באמאראי.כיצד ניתן לדעת מה טיבו של הנוזל הפלאורלי הזה?ועשיתי אקו שרופאתי נתנה לי יצא לחץ ריאתי 25 כספית פלוס ראפ. האם דר נתונים אלו וצילום בעוד חודשיים שאם יצא תקין מספיקים?הרי ייתכן שהנוזל ישאר.בנוסף לפני שנה נמצא שיש לי דום נשימה קל.מה דעתך בבקשה לגבי הכל?

מנהל פורום מחלות ריאה