בירור לגבי דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/07/2020 | 16:50 | מאת: אריה

שלום , בתאריך 2.7 נמצא תסנין בRML קיבלתי זינת 8 ימים + 6 ימים זטו בתאריך 16.7 בצילום חוזר נכתב "חל שיפור תסנין נספג ברובו " סיימתי את האנטיביוטיקה לפני 4 ימים ולאורך כול המחלה 3 שבועות עד היום .יש לי החל מהצהריים חום של 37.5 לערך ומטה 37.4 \ 37.3 בבוקר אין חום הרופא משפחה טוען שזה לא חום אני ומשפחתי חוששים , אולי צריך לקחת אנטיביוטיקה אחרת ? מה עושים ? נראה שהדלת ריאות לא עברה , יש סיכוי שתעבור לבד ? HELP

שלום, יש סיכוי שהדלקת תעבור לאחר הטיפול שקיבלת. מציע שאם יש החמרה לחזור על צילום חזה ובדיקות דם לפני שלוקחים עוד אנטיביוטיקה.

23/07/2020 | 17:17 | מאת: אריה

שלום ד"ר אין החמרה , המצב נשאר שיש לי חום 37.5 - 37.2 החל מהצהריים בבדיקות דם לא מצאו משהוא חריג התסנין נספג ברובו , אני צריך לקחת אנטיביוטיקה ?

מנהל פורום מחלות ריאה