נושם בצורה משונה ...

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

16/07/2020 | 05:12 | מאת: אבי

מיום רביעי בשבוע שעבר התחלתי להרגיש שאני נושם בצורה משונה, ממש דומה לתחושה שאני לועס מסטיק חריף. קשה להסביר את התחושה - כאילו האוויר נכנס ויוצא בצורה שונה קרירה/חריפה. חשוב לי לציין שהתחלתי במקביל לעשות הליכות ליד הים, האם זה יכול להיות קשור? בשבת התחיל לי חום 38 , חלישות עייפות .. שלחו אותי לבדיקת קורונה ויצאתי שלילי. החום נחלש אך הנשימה החריפה עדיין מורגשת ואני מרגיש שהגוף שלי עובר משהו . אני בן 29 בריא בדרכ. אשמח לעזרה

שלום, אני לא מכיר את התלונה הזו, באמת בקורונה היו דיווחים על שינוי בטעם וחולשה אבל לא כמו שאתה מתאר וגם יצאת תקין. מציע להמשיך לעקוב, לשנות את המקום שבו את הולך ולהיבדק ע"י רופא המשפחה.

מנהל פורום מחלות ריאה