עשיית ספורט עם אסתמה קשה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

10/07/2020 | 19:19 | מאת: רעות

שלום, כשהיתה לי אסתמה בינונית שנים הצלחתי לעשות ספורט עם 2 שאיפות וינטולין לפני. מאז כבר שנתיים שהאסתמה הפכה לקשה. לא כשניסיתי לעשות ספורט זה החמיר את הנשימה למרות הוינטולין והדופק הלא מאוד גבוה. האם זה ככה אצל רוב חולי האסתמה הקשה שספורט עלול להיות בעייתי? או שהאם זה אמור לומר שאני לא מאוזנת למרות שאני חושבת שכן? תודה מראש

שלום, אם את סובלת מאסתמה קשה או שאינך מאוזנת בוודאי שזה מקשה על פעילות ספורט, יש לדאוד לטיפול מתאים לאיזון האסתמה.

מנהל פורום מחלות ריאה