היפוגליקמיה וקשיי נשימה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/06/2020 | 19:34 | מאת: שירי

שלום, יש לי אסתמה קשה, ותנגודת לאינסולין ואני מטופלת עם כדור גלקומין. בעבר כשהאסתמה היתה במצב יותר טוב כשהיו לי ארועי היפוגליקמיה לא היו לי קשיי נשימה. היום היה לי ארוע היפוגליקמיה והיה לי מעיין התקף (לא קשה) וקושי לנשום נורמלי. האם קשיי נשימה הם תסמין של היפוגליקמיה או שזה כנראה צירןף מקרים או שאני לא לגמרי מאוזנת? תודה מראש

שלום, למיטב זכרוני גלוקומין לא אמור לגרום להיפוגליקמיה שהיא מתחת ל 70 או 60 ברמת הסוכר. היפוגלעקמיה יכולה לגרום לתסמינים רבים ובינהם קוצר נשימה.

מנהל פורום מחלות ריאה