הרגשת דקירה וצריבה בזמן נשימה עמוקה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

15/06/2020 | 09:01 | מאת: איתן

שלום, אני בן 70. בזמן נשימה עמוקה, כאשר אני מחזיק את האוויר בריאות, אני מרגיש מעין דקירה וצריבה בחזה העליון. בדיקות הדם שלי תקינות ולא מראות על דלקת. רופא משפחה הקשיב לריאות בזמן הנשימה ולא מצא ברונכיט או דלקת ריאות. ממה הכאב הזה בזמן נשימה עמוקה יכול לנבוע ואיך ניתן לטפל בתופעה זו. האם יכול שהתופעה קשורה לאלרגיה מסוימת. אני רגיש ללקטוז ונמנע לחלוטין ממוצרי חלב. תודה.

שלום, אני לא יודע ממה הכאב. אולי זה בעקבות מתיחה של גיד או שריר. מציע להימנע מנשימה שגורמת לך את הכאב אם זה אפשרי. פחות נראה לי הכיוון האלרגי כהסבר.

מנהל פורום מחלות ריאה