בולות בריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/06/2020 | 10:42 | מאת: מאיה

בעלי אושפז בפעם השניה בשנה וחצי האחרנות עקב דלקת ריאות חריפה. במהלך האישפוז טופל באנטיביטיקה ונעשה נקז בריאה ונלקחו ביופסיות שיצאו תקינות. עשה סיטי ואשמח להבהרה לתוצאות. והאם זה שיש בולות זה בהכרח מעיד על מחלת הנפחת או שיכול להיות גורם אחר. מצרפת את עיקרי המסמך. תודה

11/06/2020 | 10:51 | מאת: מאיה

בנוסף מציינת שבשנות הנעורים עישן הרבה אך בעשרים שנה באחרונות מעשן סיגריה אחת ביום.

שלום, בולה בריאה זו למעשה בועה ולא בטוח שיש לה משמעות. זה תלוי בגודל ולא בהכרח קשור באמפיזמה.

מנהל פורום מחלות ריאה