ליחות בגרון ושיעוללל

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

04/06/2020 | 09:18 | מאת: Yossi

היי אובחנתי עם אסטמה אחרי שלוש שנים של עישון ומאז מצבי נהפך לנורא אני לא יןדע אם זה קשור אבל אני משתעל כמעט שלוש שעות בבוקר רק בשביל לנקות את הגרון מקשה בדיבור ובבליעה וגם נניח ישנם מאכלים ולפעמים ריחות שיגרמו לעוד ליחות האם זה קשור לאסטמה שמצאו אצלי ? או האם מדובר אולי במשו אחר אשמח לשמוע את דעתך

שלום, שיעול ממושך יכול לנבוע מסיבות רבות כולל אסתמה. כמובן הכרחי להפסיק לעשן ולאחר מכן להמשיך בירור וטיפול במסגרת מרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה