בחירת דירה באותו הבניין

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

28/05/2020 | 12:22 | מאת: שני

שלום, יש לי אסתמה קשה ואלרגיה לאבק. אני אמורה להחליט על קניית דירה בבניין ויש 2 אופציות באותו הבניין: 1. דירה בקומה 15 שפונה לפארק שבו אין כבישים 2. דירה בקומה 15 שפונה לכביש דו סטרי. זה לא כביש מאוד סואן, אבל בבוקר כשאנשים נוסעים לעבודה ושעות שחוזרים מהעבודה לפחות שעתיים יש כל הזמן תנועה. האם עשו המכוניות יכול להוות בעיה אפילו כשמדובר על קומה 15 ועדיף לבחור דירה שפונה לפארק? החיסון שלה הוא שקצת יותר רועש, אבל אעדיף שיהיה יותר רעש לטובת הבריאות. תודה מראש

שלום, בקומה 15 החשיפה פחות מזיקה אבל נראה לי שעדיף דירה שפונה לפארק.

מנהל פורום מחלות ריאה