קשיי נשימה לא עוברים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

13/05/2020 | 21:04 | מאת: הדס

שלום ד"ר, לפני חודשיים היה לי גרד בסנטר, ליחות מרובות וקוצר נשימה חד פעמי לקחתי משאף וכדורי אלרגיה ( אסמתית ) ומאז ועד עכשיו אני סובלת בתסמין חדש ולא מוכר קשיי נשימה( קל) 24/7 מרגישה שאין לי אוויר מספיק, או כמו בטביעה ואני צריכה לקחת כל פעם אוויר, חלשה וגם שאני אוכלת אני מרגישה צורך להפסיק ולנשום אני לא ישנה טוב, זה עושה אותי עצבנית ורע לי אני לא יכולה לחזור לשיגרה!! רופאת משפחה בדקה את הריאות ואמרה נקיות( שאני יודעת שאין לי ציפצופים) זה משהו אחר ואמרה לי שזה חרדה ויש לי לפעמים גם בעיות קיבה אז הביאה לי טיפול לצרבת היא ממש לא מוכנה להקשיב וטוענת שגם אם זה קורנה אין טיפול לזה אני סובלת מה עושים? מה לדעתך יש לי? אין לי חום שיעול רק חנק וקשיי נשימה

שלום, אם מדובר באסתמה אזי שהטיפול במשאפים צריך להיות קבוע ומסודר. ממליץ על ביצוע תפקודי נשימה והערכה במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה