אסתמה לילדה בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

06/05/2020 | 10:47 | מאת: אורן

שלום, בתי בת השנה וחצי סבלה לאורך החורף האחרון מלא מעט מקרים של קוצר נשימה וציפצופים בריאות, לפני 3 חודשים הופננו למיון בעקבות קשיים בנשימה,מקבלת כטיפול מונע סינגולייר ומשאף כתום פעמיים ביום (בוקר וערב) שעוזר מאוד בנתיים,האם היא מוגדרת כקבוצת סיכון לוירוס הקורונה? האם זה נכון ובטוח לשלוח אותה לגן?

שלום, היא לא מוגדרת בקבוצת סיכון. נראה כי ברמת התחלואה הנוכחים אין סיכון משמעותי בחזרה למסגרות אבל צריך להתעדכן במצב המשתנה בצורה מסודרת.

מנהל פורום מחלות ריאה