תוצאות מוזרות גזים בדם

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

03/05/2020 | 00:31 | מאת: אופיר

הייתי במיון כאבי בטן וגב. יצא לקטט גבוה 2.74.חזרו על הבדיקה 2.47. בדיקות גזים בדם שתי תוצאןת מוזרות. Po2 18.1 So2. 21.... השאר תקין לפי ערכי דם בוריד..צילום חזה ובטן תקינים... שחררו אותי... נכתב מצב יציב מעקב רופא גסטרו... לא הוזכר נושא הגזים במכתב השחרור..מה הולך כאן? האם אני חולה במחלת ריאות? אם חליתי או אחלה בקורונה, האם אין לי סיכוי לשרוד?

שלום, הגזים ככל הנראה לא נלקחו נכון מהעורק או שהייתה בעיה בעיבוד המעבדתי. אין מקום לדאגה.

06/05/2020 | 17:33 | מאת: אופיר

שאלת המשך....ph 7.321..... הבנתי שהוא נמוך ולפעמים אכן יש דחף לשיעול קל מאוד.. אני bmi 33 וריפלוקס... במידה ותהייה לי קורונה האם זה מוריד סיכוי לשרוד?

מנהל פורום מחלות ריאה