קשרית הגודל 3ממ ונוזל פלוראלי בריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/04/2020 | 21:04 | מאת: שוש

שלום, בת 50. לפני כחצי שנה התברר בבדיקות mri ו- ct ממצאים של קשרית בגודל 3 ממ ובנוסף נוזל פלוראלי בכמות מועטה בשני הצדדים משנת 2015 והוא ללא שינוי מאז. רופא מומחה לא מצא צפצופים או איזשהוא ממצא נוסף ואין קושי נשימתי או כאב. 1. איזה מעקב דרוש במצב זה? 2. האם מצב זה מכניס אותי לקבוצת סיכון מבחינת קורונה? כלומר, האם לדלקת ריאות יש סיכון גדול יותר להסתבך במצב כזה?

שלום, לפי המתואר בממצאים כרוניים לא חשודים ללא סיכון מוגבר לקורונה וללא צורך במעקב ספיציפי.

מנהל פורום מחלות ריאה