מכשיר לייזר לטיפול באסתמה ודלקת

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

23/03/2020 | 01:20 | מאת: שני

שלום, יש לי מכשיר לייזר רך בייתי שקניתי במקור לבעיות אורתופדיות. הוא יעיל להרבה דברים שקשורים לדלקת כי הלייזר מפחית את הדלקת. האם יש סיכוי אפילו אם קטן שאם אשים את המכשיר על החזה היכן שהריאות אז הוא יוכל קצת להפחית את הדלקת ולשפר את מצב האסתמה? ומדוע בעצם אסתמה זאת מחלה כרונית? כשהיא בבגרות ולא בילדות לרוב היא לא עוברת? תודה רבה

שלום, אני לא מכיר את הלייזר המדובר כטיפול לאסתמה ולהערכתי זה לא נבדק מדעית. לגבי שאלתך השניה, אכן , יש הרבה ילדים שמוגדרים כאסתמטיים אבל כשהם מתבגרים האסתמה חולפת. אני לא יודע בודאות את התשובה לשאלה אבל ניתן להעריך במקרים האלה שבאמת לא הייתה אסתמה אמיתית כי קשה לעיתים לאבחן ילדים קטנים או שהיו טרידרים שהילדים היו חשופים אליהם בילדות וכשהתבגרו החשיפה נפסקה.

מנהל פורום מחלות ריאה