פתרון אפשרי למחסור במכונות הנשמה מול הקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

22/03/2020 | 08:50 | מאת: דוד

הפתרון הוא אמבו, מוצר פלסטיק קטן וזול שעולה כמה עשרות שקלים! צריך להקים מערך גדול של מתנדבים צעירים שיעשו משמרות 24/7 ויפעילו את מכשירי האמבו של החולים שאין עבורם מכונות. ברור שזה רעיון קיצוני, אבל זה עדיף על פני לנתק את החולים האלה מהמכונות ולתת להם למות כמו שעושים באיטליה, לא? מה דעתך?

שלום, אני מקווה שלא נגיע לזה. אמבו זה כמובן דורש מישהו שיידע להנשים בקצב אחיד ללא הפסקה וגם לסמוך על מישהו שינשים במשמרת 7 שעות זה לא כל כך בטוח, אם הוא יירדם לכמה דקות... מעבר לזה במכונת הנשמה יש הרבה מדדים שצריכים לכוון כדי שההנשמה תהיה בלחץ ובקצב במדוייק שהריאות לא ייפגעו.

מנהל פורום מחלות ריאה