נשימה עם מסכה פשוטה נגד הקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

17/03/2020 | 23:45 | מאת: יעל

שלום, עכשיו עם המצב רופאים שהייתי אצלם נמצאים עם מסכה נגד הקורונה ומצליחים לדבר ככה ולעבוד שעות. לי יש אסתמה בינונית, ואחרי גג 5 דקות מאוד קשה לי לנשום עם המסכה הפשוטה שיש(לא ההכי טובה שהבנתי שיותר קשה לנשום איתה). האם זה אומר שאני לא מאוזנת ובפועל לאדם עם אסתמה שמאוזן לא אמורה להיות בעיה לנשום איתה? או שבכלליות לאסמתטים אמורים להיות קשיי נשימה איתה? אני לא יוצאת מהבית בכלל, אך חוששת שאם אצטרך להגיע למייון יכריחו אותי להיות עם המסכה. שמעתי על כמה שהגיעו למיון עם שיעול ואמרו שזאת אסתמה ונשבעו שלא קורונה, ועדיין כעסו עלייהם שהם בלי מסכה. תודה רבה

שלום כמובן שיותר קשה לנשום דרך מסכה. בימים כאלה אין פתרונות פשוטים, להשתדל לא להגיע למיון אם אין בכך צורך. נסי להשתמש בתקשורת עם רופא המשפחה שלך.

מנהל פורום מחלות ריאה