אסטמה ולחץ וכאבי חזה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

17/03/2020 | 18:02 | מאת: יגאל

היי הובחנתי כאסמטי לפני שנתיים לחץ חזה תמידי לאחרונה התחלתי טיפול פסיכולוגי מכיוון שנכנסתי לדיכאון רב בגלל זה והמצב שלי מחמיר ולא משתפר והפסיכולוגית אמרה שאולי כדורים נגד חרדה ולחץ יכולים לעזור כי זה משפיע על האסטמה יש בזה אמת מסויימת ?

שלום, כדורים נגד חרדה ולחץ יכולים לעזור בגלל שהם משפיעים על החרדה ולא בגלל השפעה על האסתמה. לאסתמה יש טיפולים אחרים אבל אולי צריך לשלב.

18/03/2020 | 00:16 | מאת: שוב אני

האסטמה שלי מטופלת היטב זריקות ומשאפים ללא שיפור רב בגלל זה הלכנו לכיוון הזה

מנהל פורום מחלות ריאה