מסיכת קורונה למי שאסתמטי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

16/03/2020 | 09:21 | מאת: יוכבד

שלום הבנים שלי בני 8 ו18 אסתמטים ואני מעוניינת לדעת בעניין סכנת הדבקות הקורונה...ממומלץ לקנות להם מסיכה? אם כן איזה? אשמח לתשובה יום טוב

שלום, יש לפעול על פי הנחיות משרד הבריאות. המסכה היא לא הדבר החשוב ביותר. הכי חשוב זה ההגיינה וההתרחקות מאנשים. מסכה יכולה לעזטר כשחייבים לצאת ואני לא ממליץ דווקא על מסכה מסוג מסויים.

16/03/2020 | 15:22 | מאת: יוכבד

תודה רבה על התשובה... ברור שאנו עושים בעיניין ההיגיינה מה שצריך אך שיוצאים בחוץ זה לא משנה איזה מסיכה לשים שאנו ליד אנשים?

שלום, מסכה טובה היא מסכה שעומדת בתקן N95.

מנהל פורום מחלות ריאה